El Castell de Calonge acull una Jornada sobre noves tendències en turisme

Són estudiants de turisme i estant interessats en debatre sobre noves tendències d'aquest sector. El Castell de Calonge ha acollit la jornada de fomració Noves Tendències en el turisme que ha aplegat més de 120 persones.

This text will be replaced

L'esdeveniment té dues potes: Una jornada formativa i una d'informativa, complementada amb una visita a les oficines de turisme del municipi.

Aquest divendres al matí Juantxo Llantada ha obert foc amb una conferència on ha demanat als estudiants que canviïn el món, s'atreveixin a fer coses noves i trenquin esquemes. Més tard s'ha fet una taula rodona amb diversos experts en turisme sobre creació de nous programes turístics.

Si la jornada d'aquest matí estava dedicada a estudiants, la d'aquest dissabte està pensada especialment per veïns i usuaris de les platges de Sant Antoni. L'Ajuntament hi presentarà les línies estratègiques d'aquest bè del municipi.

A més d'aquests dos elements, encara n'hi ha un tecer que és la primera edició dels premis Passió pel Turisme. Un guardó amb el que l'administració vol premiar aquelles persones, institucions o empreses que porten anys treballant pel turisme.