Primeres jornades "Noves tendències en el turisme" a Sant Antoni

Amb unes platges que són el principal motor econòmic de la població i un turisme que, tal i com s'ha pogut comprovar el darrer estiu, és cada vegada més nombrós, Sant Antoni de Calonge té en la gestió d'aquests espais els seus principals reptes. És per això que aquest divendres i aquest dissabte s'hi van organitzar les primeres jornades sobre "Noves tendències en el turisme".
This text will be replaced
 
Les jornades van començar el divendres amb una formació adreçada a tècnics i professionals del sector turístic amb una ponència centrada en la innovació com a solució als nous reptes que planteja el turisme. 
 
Les jornades van seguir el dissabte al matí amb una sessió informativa al Teatre Mundet de Sant Antoni que va servir per donar a conèixer als veïns i veïnes els principals projectes que a nivell arquitectònic s'estan duent a  terme per millorar els equipaments del litoral calongí. Entre ells destaquen les obres de millora del passeig i d'arranjament de Cala Cristus, per mitjà d'un projecte que la vol convertir en una de les platges més atractives de la Costa Brava.
 
El dissabte a la nit els empresaris del sector amb una trajectòria de més de cinquanta anys van ser guardonats en un acte que va culminar unes jornades que van servir per posar de manifest el que vol l'Ajuntament de Calonge - Sant Antoni de les seves platges: un creixement en qualitat i no en quantitat.