Calonge presenta la nova plataforma Alta Mar

Calonge segueix en pas ferm l'aposta per millorar la promoció econòmica de la població. Un exemple és la creació de la marcaAlta Mar que neix com a plataforma de negocis per promoure l'emprenedoria i també atraure empreses al municipi
This text will be replaced
En aquest sentit, Alta Mar centrarà una bona part de la seva feina en donar a conèixer les oportunitats de negoci que ofereix Calonge-Sant Antoni, així com les infrarestructures, serveis i espais de què disposa el municipi. Al mateix temps, Alta Mar utilitzarà la qualitat de vida al municipi com un dels arguments essencials a l'hora d'atraure inversions i empreses d'altres punts del territori. L'objectiu és mostrar als nous emprenedors i a les empreses existents a Calonge-Sant Antoni que poden disposar de tots els espais necessaris per fer créixer la seva empresa i a la vegada gaudir d'un molt bon nivell de qualitat de vida.
 
La nova plataforma Alta Mar que aplega sota el seu paraigües el Parc d'Activitats Econòmiques i el Viver d'Empreses té la voluntat de captar noves empreses i diversificar l'oferta econòmica. Aquesta plataforma juntament amb el viver d'empreses que ha d'entrar en funcionament al 2017 han de convertir Calonge-Sant Antoni com un punt neuràlgic per organitzar fires i activitats que ajudin a remoure l'etramat econòmic del Baix Empordà.