El Club Motor Clàssic Calonge celebra 10 anys

Ja fa 10 anys que les exposicions que organitza el Club Motor Clàssic Calonge obren la Festa Major del nucli calongí. Una dècada ha passat de les primeres activitats que organitzava l'entitat i que sumen 22 exposicions de temàtica molt diversa, ral·lis, trobades de vehicles clàssics i també la publicació de 3 llibres sobre la gent de Calonge i pels calongins.

 
En Josep Fort és l'ànima del Club Motor Clàssic Calonge i el promotor de les exposicions que permeten als calongins mirar al passat i recordar. En el 10è aniversari del Club l'exposició no podia ser altra, una mostra que recorda els 10 anys actius d'aquesta entitat.
 
En la vigília de sant Martí s'ha inaugurat aquesta exposició al castell calongí que restarà oberta durant la Festa Major i la Festa del Vi Nou. 10 anys han donat per molt però a la calaixera hi ha material per organitzar entre 7 i 8 exposicions més, com sempre les imatges són del fons personal de Josep Fort i cedides per tants calongins que busquen, amb les seves fotografies, escriure gràficament la història de la gent de Calonge.