Calonge decideix quins són els millors peus de porc amb cargols

Rostit, vedella amb bolets, canelons o peus de porc amb cargols, tots ells són plats de Festa Major, elaboracions tradicionals de la cuina catalana, les especialitats de l'àvia que cuina pels seus. Els calongins estaven aquest cap de setmana de Festa Major i un any més han celebrat el concurs de cuina de Sant Martí.
Aquest any els participants havien de cuinar peus de porc amb cargols i així ho van fer diumenge al mati als jardins del Castell.
 
This text will be replaced
 
Amb el davantal posat, els ingredients al cabaç i les ganes de passar una bona estona aquests cuiners no professionals van cuinar per un jurat que havia de decidir quins eren els peus de porc més bons i quin equip presentava millor el seu plat.
 
Paral·lelament es va organitzar un concurs de cuina per la mainada amb prodctes de tardor per introduir-los al món dels fugons. Són ells el futur de la cuina calongina i per això se'ls dóna un espai en el concurs de cuina de Sant Martí.
 
Van ser molts els curiosos que s'apropaven als jardins del castell per veure com es cuinaven els plats de petits i grans. Una parada per veure o participar a una de les moltes activitats que s'han celebrat aquest cap de setmana coincint amb la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou.