Calonge tindrà un nou parc d'educació viària en 2 mesos

Calonge treballa per tenir enllestida una nova pista d'educació viària. Aquest nou equipament s'incorporarà a la zona verda compresa al parc públic situat al costat de l'Escola La Sínia consolidant l'aposta de la població per fer d'aquesta qüestió un eix central de la formació dels estudiants de primària. Es tracta d'un parc infantil de trànsit d'uns 1.000 metres quadrats i en forma de triangle que comptarà amb tres zones diferents. 
This text will be replaced
A la primera s'hi col·locarà una font a l'extrem i a cada costat dues fileres de bancs i estacionaments per bicicletes. Comptarà també amb uns formadors per explicacar als més menuts l'obectiu del circuit i les activitats que podran realitzar-se dins l'espai vial. 
 
La segona zona és la que conformarà el circuit vial de circulació, delimitat per marques d'asfalt i senyals horitzontals. 
 
Finalment, es crearà quatre espais de seguretat situats enmig de l'entramat de carrers pintats. L'objectiu és instal·lar-hi una zona d'skate i una altra d'estiraments esportius i dos parcs infantil; l'un d'1 a 5 anys i l'altre a partir de 6.  
 
Aquests dies s'estan portant a terme les tasques d'asfaltatge d'aquest nou element que els escolars del municipi han batejat com a "Parc de l'Amistat". L'objectiu és convertir-lo en una eina capdalt per l'educació viaria tant dels infants calongins com dels nens i nenes de la rodalia. 
 
S'està treballant a ple rendiment per enllestir les obres en un termini de dos mesos.