La Policia Local de Calonge demana ampliar la plantilla

La Policia Local de Calonge insta al govern municipal a augmentar la plantilla de cara el 2017. Durant els parlaments de la celebració del dia de la patrona el cap del cos policial ha fet balanç de les actuacions que s'han portat a terme al llarg d'aquest any i ha emplaçat a l'alcalde a ampliar el nombre d'agents. 
This text will be replaced
Des del cos consideren indispensable disposar de més personal per tal de complir els objectius marcats per l'any que ve.
 
La Policia Local calongina que enguany ha fet un total de 8.000 atencions pretén seguir poteciant aquesta policia de proximitat que ja estan exercint i una major nombre d'agents faria que augmentés la presència als carrers, es poguéssin abarcar les més de 30 urbanitzacions que té el municipi i es milloraria el servei que es dóna als ciutadans, sobretot, durant l'estiu quan es multipliquen el nombre d'habitants a la població.
 
Durant l'acte de celebració de la festa a la que han assistit diverses personalitats del món policial, judicial així com membres d'altres cossos de seguretat com Mossos d'Esquadra, Guàdia Civil, Policia Nacional i exèrcit, i alcaldes i regidors de la zona. 
 
La festa ha servit per donar distincions a diferents agents que han tingut alguna actuació destacada als darrers mesos o tenen una llarga trajectòria al cos, altres persones relacionades amb la Policia Local o diferents cossos policials que tenen una estreta co·laboració amb l'organisme calongí.