L'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, ha repassat els diferents temes de l'actualitat nacional i local. En destaca el fet que ja disposen dels primers estudis per veure la viabilitat del projecte de construcció del CAP unificat per tot el municipi i l'anunci que es preveu la construcció d'una nova placeta al passeig de Sant Antoni.
 
Parlem amb l'alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler
 
PARLEM AMB L'ALCALDE de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler (Març 2017)
 
L'Associació de Comerciants de Calonge ha presentat un programa farcit d'activitat pel matí de la Diada de Sant Jordi, on a banda de venda de roses i llibres hi haurà activitats infantils o exhibició castellera.
 
L'alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler, ha estat en el programa 'Parlem amb l'alcalde' on ha explicat quines són les inversions previstes per executar amb el superàbit que es calcula obtenir del tancament dels comptes del 2016, ens ha donat a conèixer l'inici imminent de la segona fase de les obres del castell de Calonge i els dos aniversaris que s'estan preparant, com són els 10 anys de la biblioteca Pere Caner i els 50 del Festival de Música.