L'Associació de Comerciants de Calonge ha presentat un programa farcit d'activitat pel matí de la Diada de Sant Jordi, on a banda de venda de roses i llibres hi haurà activitats infantils o exhibició castellera.
 
PARLEM AMB L'ALCALDE de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler (Març 2017)
 
L'alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler repassa diferents temes de l'actualitat municipal.
 
L'alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler, ha estat en el programa 'Parlem amb l'alcalde' on ha explicat quines són les inversions previstes per executar amb el superàbit que es calcula obtenir del tancament dels comptes del 2016, ens ha donat a conèixer l'inici imminent de la segona fase de les obres del castell de Calonge i els dos aniversaris que s'estan preparant, com són els 10 anys de la biblioteca Pere Caner i els 50 del Festival de Música.
 
L'alcalde de Calonge-Sant Antoni valora molt positivament l'entrada en funcionament del nou edifici de l'escola la Sínia i dóna suport a les famílies que reclamen que s'implanti la jornada continuada a les 3 escoles del municipi. Tot i això recorda que Calonge-Sant Antoni no ha entrat al pla pilot que Ensenyament porta a terme amb la jornada continuada.