El 27 de maig a la Sala Fontova de Calonge se celebra l'entrega de premis de Colònico. En parlen Francesca Ríos i Neus Vall, secretàries del Centre d'Estudis Calongins Colònico.
 
El Concurs de Pintura Ràpida de Calonge arriba amb novetats aquest dissabte, com més premis i la possibilitat d'exposar les obres al Castell de Calonge per poder vendre-les. 
 
El Mercat Medieval de Calonge arriba a la seva 20ª edició amb novetats. Ens en parla Marta Geli, regidora de cultura de Calonge - Sant Antoni.  
 
Els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig torna al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge la fira Expohabitat. Ens en parlen Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de Calonge - Sant Antoni, i Ricard Carbonell, dinamitzador de Promoció Econòmica.  
 
La Sala Fontova de Calonge acull aquest divendres a les 8 del vespre la presentació pel llibre "Dòlmens, coves i menhirs" de Pau Roig i Xavier Niell. Es tracta d'una guia que recull els principals monuments megalítics del Baix Empordà, el Gironès i la Selva que ha editat la Revista del Baix Empordà.