A partir del 28 de juliol Calonge celebra les Trobades Culturals organitzades pel Centre d'Estudis Calongins Colónico. Ho farà amb tres conferències. Una sobre la relació entre l'Alguer i Catalunya, una altra sobre el retaule del Castell de Calonge i finalment una sobre Caterina Albert. 
 
L'associació de comerciants de Calonge enceta la programació 'Nits a la fresca' amb 'Moda a la fresca' aquest dissabte a la plaça Major del nucli. Es tracta d'una desfilada de moda on hi participen la botiga Sa Pubilla, la línia de moda infantil Bendita Locura Kids i els estilisme de Olga Triviño.
 
El Concurs de Pintura Ràpida de Calonge arriba amb novetats aquest dissabte, com més premis i la possibilitat d'exposar les obres al Castell de Calonge per poder vendre-les. 
 
El 27 de maig a la Sala Fontova de Calonge se celebra l'entrega de premis de Colònico. En parlen Francesca Ríos i Neus Vall, secretàries del Centre d'Estudis Calongins Colònico.
 
Els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig torna al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge la fira Expohabitat. Ens en parlen Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de Calonge - Sant Antoni, i Ricard Carbonell, dinamitzador de Promoció Econòmica.