Recupera el vídeo del sorteig de les paneres que Televisió Costa Brava ha sortejat aquest carnaval entre totes les fotografies que s'han publicat a les xarxes amb el hashtag #carnavaltvcb o enviat a \n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Enhorabona als afortunats!
 
Pols som i en pols ens convertirem. El Rei Ocellot que mana quan pot ja cria malves i aquest Dimecres de Cendra el poble de Platja d'Aro va plorar la seva mort tot acomiadant el carnaval 2017 i amb ell, el regnat  dels Descarrillats. 
 
Rua de carrosses i comparses de Santa Cristina d'Aro 2017
 
El Dimecres de Cendra ha acabat amb les festes de Carnaval i amb els Reis Carnestoltes cremats, decapitats i silenciats fins l'any vinent. A Palamós la Reina Montserrat Caballera va ser condemnada a morir executada i així es va fer sentència.
 
Aquest dimecres és dimecres de cendra. Una jornada negra en què els grans carnavals de la Costa Brava abaixen persianes matant i enterrant els reis carnestoltes. 
 
Més de 2.500 persones han menjat aquest dimarts d'aquests 24 perols que han fumejat durant hores a la plaça de Verges. Un any més s'ha celebrat la tradicional Sopa de Verges una festa gastronòmica, festiva i cultural que tanca les festes de Carnaval amb un àpat popular.
 
Exhibició de comparses de Palamós 2017
 
La Costa Brava va acomidar aquest diumenge la gresca i la disbuixa amb les darreres rues de carrosses i comparses, en què les colles van sortir al carrer per enèssima vegada entregant fins el darrer alè. 
 
La Garrotxa va ser la gran triomfadora en l'apartat de Carrossa Gran a Platja d'Aro fent l'or i la plata del podi. El primer premi va anar a parar en mans de La Sanjoanenca per la seva proposta d'"Anem a la Fira" que va triomfar també la nit anterior Sant Feliu de Guíxols.
 
Palamós va sortir al carrer aquest disasbte per fer gala d'un dels grans orgulls de tots els palamosins i palamosines: la grandiosa rua de carrosses i comparses
 
Grandiosa Rua de Carrosses i Comparses de Palamós 2017
 
Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d'Aro 2017
 
Les 13 colles locals de Castell-Platja d'Aro han ensenyat en primícia la seva disfressa i coreografia d'aquest Carnaval. Abans d'estrenar-la a la rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols que començarà aquesta tarda a partir de les 6, les colles castellerenques i platjarenques han participat a un acte que només té 2 anys però que els serveix per fer germanor la nit de Dijous Gras, dia festiu al municipi.
 
Els superherois i les superheroïnes són les disfresses més venudes per aquest Carnaval 2017, i els segueixen les disfresses de pirates i de personatges d'animació.. Entre el públic infantil la incidència de sèries d'animació com Lady Bug o les mateixes pel·lícules de dibuixos animats és el que acaba marcant la tendència del Carnaval.
 
Les Reinòtikes han conquerit Palamós i s'han fet amb l'Ajuntament de la vila. El regnat de les Kaòtikes ha començat i amb el govern local despatxat per uns dies han dictat als palamosins quins són els manaments a seguir durant aquests dies de disbauxa.
 
Presentació de les Reines Carnestoltes de Palamós 2017
 
El Carnaval a Palamós es viu de manera molt intensa i aquest any la nova comitiva encarregada d'organitzar-ne la programació d'activitats ha volgut obrir-lo encara més a la població amb un grapat de novetats que fan que aquesta setmana de Carnaval sigui encara més concentrada.
 
Pals s'ha disfressat aquest cap de setmana per celebrar el carnestoltes, una setmana abans que els grans carnavals de la Costa Brava. 
 
El Carnaval arriba a Palamós i amb ell una pila d'actes i activitats carnavalesques. Aquest dissabte, s'ha presentat al teatre la Gorga de Palamós la programació del que serà l'agenda d'activitats del carnaval 2017. 
 
S'Agaró també està de Carnaval i ho fa aquest diumenge amb una petita rua familiar pels més menuts. Tot i ser un nucli petit, el carnestoltes arriba amb molta il·lusió i cada vegada amb més força. 
 
El traspàs de la bomba ha donat el tret de sortida al carnaval de Sant Feliu de Guíxols. La tradicional passada de la bomba que trobem les seves primeres edicions a inicis del segle XX serveix per encetar els dies de gresca al municipi i anunciar ben alt i fort que el carnaval ha arribat. 
 
Aquest era el moment en què els Descarrilats prenien el poder del Carnaval de Platja d'Aro. El 'Rei ocellot que mana quan pot' ha estat proclamat Rei Carnestoltes i l'acompanyen en el mandat carnavalesc la 'Iaia Reina de la canalla', el 'príncep tocat de l'ala' i la 'princesa que vola i balla'.
 
Coneixem totes les activitats del carnaval 2017 de Palamós de la mà de les seves organtizadores.
 
A l'espai l'Entrevista descobrim totes les activitats contemplades al carnaval 2017, en què regnarà la colla "Els Descarrilats".
 
A l'espai de l'ENTREVISTA coneixem tots els actes que omplen el programa de Carnaval 2017 de Santa Cristina d'Aro.
 
A l'espai de l'ENTREVISTA coneixem tots els actes que omplen el programa de Carnaval 2017 de Calonge i el programa de Carnaval 2017 de Sant Antoni.