Deu colles desfilen a la rua carnavalesca de Pals

Pals s'ha disfressat aquest cap de setmana per celebrar el carnestoltes, una setmana abans que els grans carnavals de la Costa Brava. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Marta Perpinyà, presidenta de l'associació cultural i recreativa colla QuermàniaEl dissabte, amb la rua disbauxa, una desfilada de comparses i carrosses que han omplert i han animat els carrers de Pals. Aquesta és la quarta edició d'aquesta rua que segueix consolidant-se com una de les grans cites importants durant el calendari d'hivern del poble. Tot i això, l'empenta dels veïns i veïnes del municipi i sobretot la feina dels organitzadors ha estat un punt clau perquè aquest carnaval trepitgi fort al Baix Empordà.
 
Els encarregats d'obrir la rua han estat els organitzadors, la colla Quermània. Vestits de xinesos han desfilat pel poble amb una coreografia molt assajada. Els han seguit 10 colles més.
 
Després de la rua, les activitats han continuat amb una gran botifarrada popular al pavelló municipal i el diumenge amb un carnaval més petit pels més menuts. Un any més, Pals s'ha convertit durant el cap de setmana en l'epicentre de diversió de la comarca. Una tradició que amb esforç i dedicació, cada cop més es va arrelant al municipi.