Els vestits de superherois són les disfresses infantils més venudes

Els superherois i les superheroïnes són les disfresses més venudes per aquest Carnaval 2017, i els segueixen les disfresses de pirates i de personatges d'animació.. Entre el públic infantil la incidència de sèries d'animació com Lady Bug o les mateixes pel·lícules de dibuixos animats és el que acaba marcant la tendència del Carnaval.
This text will be replaced
INTERVÉ: Anna Pastó, botiga Somnis Palamós
 
Sempre hi ha clàssics que es venen com el vestit de caputxeta vermella o el d'indi. Pels més petits un vestit en el que només els hi surtin els ulls, com més tapat millor, i per ells són ideals els vestits d'animals de peluix.
 
Pels adults la tendència no és tan marcada i cada any es venen més complements d'una temàtica o d'altra. En botigues com aquesta de Palamós els clients poden escollir entre 2000 disfresses i milers de complements més. Els més previsors ja tenen la disfressa a punt però sempre hi ha qui córre a última hora buscant alguna cosa per sortir amb la colla d'amics.
 
El Carnaval es viu molt intensament a la Costa Brava Centre i qui més qui menys aquests dies ha buscat una disfressa per sortir de rua, participar a un concurs de disfresses o vestir-se per viure el Carnaval al carrer. Aquests dies la purpirina i els colors vius brillen més que mai entre els aparadors de la zona.