Darreres rues del cap de setmana a la Costa Brava

La Costa Brava va acomidar aquest diumenge la gresca i la disbuixa amb les darreres rues de carrosses i comparses, en què les colles van sortir al carrer per enèssima vegada entregant fins el darrer alè. 
This text will be replaced
Amb més d'una cinquantena de participants, la de Sant Antoni va ser la més matinera. Es tracta d'una rua que amb els anys s'ha convertit en un clàssic del carnaval i que dóna la oportunitat tant a les colles locals com a les calongines, que encara no han tingut el seu carnaval, de desfilar a casa. Hi van participar colles de diferents punts del Baix Empordà amb una presència destacada dels veïns de Palamós, que després de la seva grandiosa rua de dissabte van sortir a rematar el carnaval. 
 
A la tarda va ser el torn de Santa Cristina d'Aro, que a partir de les 4 de la tarda va encetar una desfilada de quatre hores i una seixantena de carrosses en el popularment conegut carnaval de l'amistat. Una rua d'exhibició en què les colles no competeixen, sinó que desfilen en germanor en el que molts consideren el comiat dels carnavals de la Costa Brava Centre. 
 
Aquest diumenge també es van celebrar rues de caràcter més local com la matinal de Sant Feliu de Guíxols o la de Castell d'Aro, reservada a la gent dels tres nuclis de la població. 
 
Després d'aquestes darreres desfilades la Costa Brava diu adéu a la seva festa major d'hivern, que s'acomiadarà de forma oficial aquest dimecres amb l'enterrament de la sardina. Però tranquilitat pels qui no estiguin preparats per deixar enrere la gresca i la disbauxa, perquè els carnavals de La Bisbal i Calonge encara respiren i tindran les seves rues els propers dissabte i diumenge.