Festa de Carnaval al Passeig Marítim de Palamós

El Carnaval a Palamós es viu de manera molt intensa i aquest any la nova comitiva encarregada d'organitzar-ne la programació d'activitats ha volgut obrir-lo encara més a la població amb un grapat de novetats que fan que aquesta setmana de Carnaval sigui encara més concentrada.
This text will be replaced
INTERVÉ: Gerard Hernández, pastisser / Abdel Dounia, carnisser  
 
Aquest diumenge després de la gran nit de presentació dels Carnestoltes 2017 la cita va aplegar als palamosins al passeig marítim en una jornada lúdica i familiar amb excusa carnavalesca. La jornada va començar a mig mati amb una cercavila guiada per les Reines Carnestoltes de la colla les Kaòtiques. Al passeig s'hi celebrava un taller de disfresses infantil i activitats aquàtiques a la platja.
 
Al mateix passeig també s'hi va celebrar una audició de sardanes amb la cobla Contemporània que va fer un repertori de temes actuals a ritme de sardana. La colla Els Pirats va servir l'aperitiu i per agafar gana tots atens a una masterclass de cuina carnavalesca on dos professionals de la cuina van explicar com s'elabora la botifarra d'ou i la coca de llardons, dos plats típics del Dijous Gras.
 
Llavors tots entaulats per degustar amb companyia d'amics, veïns i familiars  d'una arrossada popular. El passeig marítim es va convertir en el magnífic escenari de la cuina de Carnaval amb l'elaboració de plats d'aquestes festes i el dinar de germanor de tots els que fan viu el Carnaval de Palamós. Havent dinat el cantautor Miquel del Roig va tancar la gran festa al passeig,