La Vesprada del Carnaval de Palamós 2017

Les Reinòtikes han conquerit Palamós i s'han fet amb l'Ajuntament de la vila. El regnat de les Kaòtikes ha començat i amb el govern local despatxat per uns dies han dictat als palamosins quins són els manaments a seguir durant aquests dies de disbauxa.
This text will be replaced
 
INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós / Queen Mery, Reina Carnestoltes / Queen Montserrat Caballera, Reina Carnetsoltes 
 
La Vesprada és el moment en què els Carnestoltes llegeixen el pregó del Carnaval des del balcó de la Casa de la Vila. Les Reinòtikes han arribat al carrer Major amb la carrossa i la música que les acompanyarà durant tots aquests dies. Allà els esperava una manada de gent amb ganes de Carnaval. De seguida han envait la sala solemne de l'Ajuntament i després de les fotografies de rigor per immortalitzar un dels grans moments del Carnaval han sortit al balcó per fer sentir el seu pregó.
 
Amb aquest acte es convida als palamosins i visitants a gaudir de les festes de Carnaval. Els palamosins viuen molt internament el Carnaval i volen que amb la mateixa passió que viuen tots i cadascun dels actes de la seva gran festa major d'hivern la gent que els visita hi participi i se n'emporti el millor record.
 
El Carnaval de Palamós segueix amb un programa d'activitats carregat de novetats i actes tradicionals. La Gran Rua de Carnaval del dissabte a la tarda i l'Exhibició de Comparses del diumenge al vespre són els actes estrella de la festa.