Premis del carnaval de Palamós 2017

Palamós va sortir al carrer aquest disasbte per fer gala d'un dels grans orgulls de tots els palamosins i palamosines: la grandiosa rua de carrosses i comparses
This text will be replaced
El millor vestuari va anar a parar en mans de les nimfes que amb cava van celebrar que s'alçaven les vencedores. Les van seguir en segon lloc la Colla G80 vestits de de miners i amb una original posada en escena que va fer-se amb el favor del jurat. Van tancar el podi Les Xufles, que pintades per la batalla van donar guerra al carnaval amb un meritori tercer lloc. 
 
En l'apartat de desfilada, Les Braves no van tenir rival i van conquistar el públic. En segon lloc hi van quedar Les Il·legals perfectament caracteritzades i amb una elegància guanyadora. Finalment, els Quin Guirigall amb la seva desfilada felina van quedar en tercer llloc. 
 
Pel que fa a l'espectacle, la colla Xulivert que recuperava el clàssic telèfon va quedar en primer lloc. Les van seguir els sempre mediàtics Xatos amb aires mexicans i van tancar la classificació la colla Showboys. 
 
Finalment en la categoria de carrosses, va ser la colla Xerinola qui va emportar-se la catgoria d'or seguida dels Quin Sidral i dels Caçafantasmes. 
 
Tot plegat en una rua que cada any creix en qualitat i popularitat i on aquest carnaval hi han participat 57 colles. 
 
Pel que fa a l'exhibició de comparses de diumenge es van repartir 10 premis. El podi el van fer Les Nimfes, seguides de la Colla Nap Buf i Les Braves.