63 colles al carnaval de Sant Feliu i 82 a Platja d'Aro

A menys de 10 dies per l'inici del carnaval, els ciutadans de la Costa Brava ja tenen al cap la música, la gresca, la disbauxa. Les colles treballen frenèticament per tenir carrossa, vestit i balls enllestits per les esperades rues, i és que el carnaval s'ha convertit en la festa major d'hivern al Baix Empordà. 
This text will be replaced
Si bé el tret de sortida de la festa serà el proper 18 de febrer amb els tradicionals sopars de carnaval,  el cap de setmana fort serà el del 24 al 26. La rua que obrirà la llauna de desfilades serà la de Sant Feliu de Guíxols, que el divendres de carnaval rebrà 63 colles dividides en les categories de comparses, carrosses petites, carrosses grans, colles locals i disfresses. 
 
Els Kintus seran la colla carnestoltes d'aquest carnaval en què com a novetat principal, es recuperarà l'antic recorregut que enllaça la carretera de Girona amb el final de la Rambla Vidal. 
 
L'altre gran esdeveniment del cap de setmana serà el 40è carnaval de Platja d'Aro, on enguany desfilaran 82 colles encapçalades per Els Descarrilats, que són els reis carnestoltes. 9 colles més rei i reina participaran a la rua del matí, que és només d'exhibició, i 73 ho faran a la gran rua de carrosses i comparses de la tarda. Un concurs que aplega les millors colles de la província de Girona. 
 
Altres cites del Carnaval a la Costa Brava seran les rues de Sant Antoni de Calonge i Santa Cristina o la rua i l'exhibició de comparses de Palamós.