Els Descarrilats reben el poder del Carnaval en el canvi d'atributs

Aquest era el moment en què els Descarrilats prenien el poder del Carnaval de Platja d'Aro. El 'Rei ocellot que mana quan pot' ha estat proclamat Rei Carnestoltes i l'acompanyen en el mandat carnavalesc la 'Iaia Reina de la canalla', el 'príncep tocat de l'ala' i la 'princesa que vola i balla'.
This text will be replaced
INTERVÉ: Iaia Reina de la Canalla, reina Carnestoltes 2017 CPdAro / Cuxufleta Esbojarrada del Gran Imperi
 
Aquest diumenge com és tradició s'ha celebrat el canvi d'atributs, el primer acte que vesteix de Carnaval els carrers del municipi. Els Reis sortint, de la colla 'I a tu què t'importa' van passar el poder als Descarrilats que els tocarà liderar el Carnaval fins el dimecres de cendra.
 
Els Reis van arribar amb carruatge a l'avinguda S'Agaró on tota la comitiva de Carnaval els esperava per viure el moment del traspàs de poders. Els colors que vesteix la colla Carnestoltes van tenyir tota l'avinguda encomanant festa a qui passejava per Platja d'Aro.
 
La reina sortint els va desitjar tota la sort per aquest mandat que enceten i els va recomanar que gaudeixin de tots els actes.
 
Aquest acte dóna el tret de sortida a la programació de Carnaval. Aquesta setmana les escoles, els bars, restaurants i comerços, veïns i visitants tots estan convidats a difressar-se i a ballar a ritme de Carnaval. Dijous Gras festiu al municipi els Reis Carnetsoltes oferiran el seu pregó i al vespre totes les colles locals faran la presentació de les seves disfresses i coreografies.