Presentació de disfresses i coreografies de les colles de Castell-Platja d'Aro

Les 13 colles locals de Castell-Platja d'Aro han ensenyat en primícia la seva disfressa i coreografia d'aquest Carnaval. Abans d'estrenar-la a la rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols que començarà aquesta tarda a partir de les 6, les colles castellerenques i platjarenques han participat a un acte que només té 2 anys però que els serveix per fer germanor la nit de Dijous Gras, dia festiu al municipi.
This text will be replaced
 
INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro
En una gala creada per les colles es va poder veure un tastet del que ens oferiran avui al vespre acompanyades les colles per les seves treballades carrosses i sobretot demà, a la gran rua de carrosses i comparses de Platja d'Aro.
 
Tot i ser a la nit en aquest acte s'aprofita per vestir als més petits i que demostrin damunt l'escenari les seves habilitats amb el ball. Alguns més desorientats que d'altres els participants a l'exhibició van confirmar-nos que aquest any el Carnaval ve amb molta marxa i sigui a ritme tecno, de regeaton o seguint el compàs de la samba bralisenya de ben segur que ens faran moure el cos a tots.