La Garrotxa s'imposa en els premis de la rua de Platja d'Aro

La Garrotxa va ser la gran triomfadora en l'apartat de Carrossa Gran a Platja d'Aro fent l'or i la plata del podi. El primer premi va anar a parar en mans de La Sanjoanenca per la seva proposta d'"Anem a la Fira" que va triomfar també la nit anterior Sant Feliu de Guíxols.
This text will be replaced
 
La Garrotxa s'imposa en els premis de la rua de Platja d'AroLa carnavalesca d'Olot i Castell Follit de la Roca va fer-se amb el segon lloc amb el seu particular homenatge a París, en què van comptar amb una espectacular carrosa a més d'una original Torre Eiffel inflable per rematar la proposta. El tercer lloc va quedar-se a casa; Els Pimpons van fer-se amb el bronze amb una proposta d'una altra galàxia que va enlluernar tot Platja d'Aro. 
 
 
En Carrossa Petita, el premi se'n va anar cap a Sant Feliu de Guíxols. Els 4 Gats estan aquest any en ratxa i van coronar-se campions amb la seva original versió del conte del soldadet de plom. El segon premi va ser pels també ganxons Golfo's & Gracs amb una colorida carrossa de pintors i taques de pintura. El tercer guardó va ser pels Embarrakaldats, l'única carrossa de Caldes de Malavella. 
 
Pel que fa a les comparses, les Petardas.som de Sant Feliu de Guíxols es consoliden com una de les guanyadores habituals i van emportar-se l'or. Les van seguir al podi la ganxona Colla Tramuntana amb la seva disfressa de punkis i un empat: l'escuma de l'Associació saltenca Kimbedeball i selvàtica proposta d'Els Emmaskerats d'Olot. 
 
Platja d'Aro també va comptar amb una rua matinal amb la participació de 10 colles que en aquest cas va ser d'exhibició i per tant va quedar fora de concurs.