Les naus de carnaval a ple rendiment amb el muntatge de carrosses

És la fàbrica on la màgia del Carnaval es fa realitat. Xerracs, fustes, ferros, poliuterà o ciment, tot aquest pilor de materials donaran forma a les fantasies més imaginatives per aquestes festes. 

This text will be replaced
 

Intervé: Jordi Cambronero, cap de la colla Els Marrecs

Sant Feliu de Guíxols obrirà foc amb la primera rua de la Costa Brava Centre el divendres 24 i les seves colles treballen a un ritme frenètic. S'estant ultimant les operacions per oferir kilos de purpurina, llum i color. 

A diferència de l'any passat enguany les colles han tingut més temps per preparar el Carnaval i això es nota. El 2016 les festes van venir just quan encara estàvem païnt els turrons. Cada colla és un món però la majoria comença a treballar seriosament passat l'estiu.
Un treball que converteix els membres de la colla en fusters, artesans, pintors o artistes plàstics, i en el que hi ha de participar tota la colla si es vol que la cosa arribi a bon port. 
A l'hora de muntar la carrossa cada mestre té el seu llibre. Com allò de l'ou o la gallina, depèn de com la carrossa ve de la disfressa o viceversa. 
 
En el cas dels Marrecs l'element marca de la casa és la purpurina, que sempre engalana les seves carrosses.  Dins la nau s'hi poden veure diferents temes. Egipcis, escorpins, pasta de dents, primavera i d'altres menys identificables a hores d'ara però de ben seguir que amb xapa i pintura lluïran com mai a la renovada rua ganxona, que baixarà per la carretera de Girona i la Rambla.