Sant Feliu enceta el carnaval amb el traspàs de la "Bomba"

El traspàs de la bomba ha donat el tret de sortida al carnaval de Sant Feliu de Guíxols. La tradicional passada de la bomba que trobem les seves primeres edicions a inicis del segle XX serveix per encetar els dies de gresca al municipi i anunciar ben alt i fort que el carnaval ha arribat. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Georgina Linares, regidora d'esdeveniments de ciutat de Sant Feliu Reunits tots els reis i reines carnescoltes dels darrers anys la bomba va començar a desfilar pels carrers de la ciutat al ritme dels timbals de Percussió Ganxona.
 
Tot per anar fent ambient i trobar-se amb totes les colles carnavalesques que ja els esperaven en el recent estrenat Guíxols Arena.
 
La companyia Pepsicolen que sempre hi és present per anar la cercavila va passar revista per confirmar que totes les colles ganxones eren presents a aquest primer acte carnavalesc al carrer. Tot seguit va venir el moment més esperat de la tarda, quan el carnestoltes 2016 feia es traspàs de la bomba a en Ramon rei dels Kintus que va rebre la bara de comandament del carnaval amb moltes ganes.
 
A partir d'aquí encapçalats per rei del carnaval 2017 la cercavila va passejar per tot Sant Feliu tot anunciant la imminència de la festa més esbojarrada de l'any.
 
Amb la cercavila que dóna la benvinguda al carnaval enllestida Sant Feliu passa a ser difigit per rei carnestoltes, enguany en Ramon rei dels Kintus que portarà les regnes de la ciutat fins el dimecres de cendra.