Platja d'Aro celebra l'encesa de les llums de Nadal

El Nadal és època de família i amics, d'abraçades, de petons, i de retrobar-se amb aquells qui més estimem. Però el Nadal també és sinònim de festa i alegria i no seria possible sense les llums que vesteixen els carrers dels nostres pobles i ciutats. I és que a Platja d'Aro ja és nadal, i cada dia ho és com ve diu la seva campanya. És per això que per celebrar l'inici d'aquestes festes tan esperades, aquest dissabte s'ha fet l'encesa de les llums de Nadal. Una jornada envoltada de felicitat que ha animat dels més grans als més petits.
This text will be replaced
 
La jornada no hauria estat el mateix sense l'actuació del grup lleidatà Pastorets Rock que han animat al públic des del primer moment. Un concert de música rock on s'han pogut escoltar les típiques nadales de tota la vida. Tot això, però, no acaba aquí. Després d'aquesta, Platja d'Aro té organitzades moltes més activitats cada cap de setmana.
 
L'encesa de les llums és un acte simbòlic que s'organitza des de l'Ajuntament, per incentivar l'ambient de Nadal i fer viure el caliu d'aquestes festes a tot el poble. Una activitat que ha fet sortir la gent al carrer i simplement gaudir d'un dia més envoltats de la nostra família i amics.