El comerç de Castell-Platja d'Aro aprèn a treure partit de les botigues on-line

El petit comerç també es pot beneficiar de les xarxes socials i els nous canals de venda sorgits a l'era digital. Amb aquesta premissa una vintena de comerciants de Castell-Platja d'Aro han assistit al curs Noves Eines per Millorar la Comunicació amb els Clients. Un curs que forma part de l'Escola d'Hivern de Castell Platja d'Aro que enguany es titula Connecta el teu comerç.

This text will be replaced

El d'aquest dimarts a la tarda és el tercer mòdul d'un curs que en té 5 i que dura fins el set de març.  La voluntat de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro és dotar l'empresariat local d'eines per estar sempre en avantguarda.

L'objectiu de la sessió d'aquest dimarts ha estat conèixer les possibilitats i els avantatges comercials que pot suposar internet, també pels petits empresaris. S'ha parlat de l'entorn digital, les xarxes socials que poden ajudar a les vendes i exemples de bones pràctiques en el sector.

Les dues properes sessions seran el 7 de febrer i el 7 de març on es parlarà de la relació botiga-client i de l'ús del Facebook.