ICV de Castell-Platja d'Aro dóna 1.500 euros a l'Oncolliga

Iniciativa per Catalunya Verds de Castell-Platja d'Aro ha entregat 1.500 euros a la delegació local d'Oncolliga
This text will be replaced
INTERVENEN: Pedro Torres, portaveu d'ICV a Castell-Platja d'Aro / Natàlia Regualta, delegada d'Oncolliga a Castell-Platja d'Aro
 
L'entrega del xec es va fer aquest dilluns al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro davant de diversos dels membres que integren Oncolliga al municipi. De fet, l'objectiu del partit no només ha estat ajudar els afectats pel càncer sinó també reconèixer la tasca d'aquesta entitat que treballa tot l'any de forma altruïsta.
 
Ja fa 20 anys que des d'ICV fan donacions solidàries amb els fons recaptats de la venda de loteria de Nadal, una xifra que el partit ha complementat per arribar als 1.500 euros. En aquesta ocasió han escollit el càncer per ser un dels grans mals del Segle XXI. Des d'Oncolliga han rebut agraïts el donatiu que servirà per ajudar tant els malalts de càncer com els seus familiars.
 
Altres possibles destins del donatiu són el banc de perruques d'Oncolliga o l'Associació Mimosa, que forma en els treballs manuals dones que han perdut la feina per culpa de la malaltia perquè puguin subsistir de la venda dels productes que elles mateixes elaboren.