Les obres de Mont d'Aro començaran al maig i els treballs més vistosos després de l'estiu

Les obres de Mont d'Aro començaran després de l'estiu. En aquests moments s'estan ultimant els darrers tràmits per escollir l'empresa que farà les obres i passats tots els terminis legals començar uns treballs que fa anys i panys que l'Ajuntament espera en candeletes.

VÍDEO EN PROCÉS

Intervé: Pep Solé, regidor d'urbanisme

El calendari amb el que treballa l'àrea d'urbanisme es precipita a partir del 13 de febrer. Aquesta és la data límit perquè les empreses constructores presentin les seves propostes i fonts municipals afirmen que es podrà escollir entre més d'una.

Un cop es tingui l'empresa guanyador del concurs públic, durant l'abril es formalitzarà el contracte després de resoldre les possibles al·legacions que hi pugui haver o les baixes temeràries que es detectin. A partir de maig començaran els primers treballs sobre el terreny, que en cap cas seran d'envergadura fins passat l'estiu.

El generar les mínimes molèsties possibles als veïns és de fet un dels elements que es tindran en compte en el concurs públic per escollir l'empresa constructora. A més, el consistori s'ha compromès a fer un seguiment periòdic dels treballs amb els veïns a través d'una comissió de seguiment.

Treballs costaran 3,29 milions d'euros

Els treballs a Mont d'Aro costaran 3, 29 milions d'euros i les pagaran els veïns depenent dels m2 de propietat que tinguin. Es tracta d'un espai amb importants deficiències en subministraments, clavagueram i carreteres que ha de ser arranjat.

Des de l'àrea d'urbanisme defensen que es tracta d'un projecte molt ben treballat i auster. Dimensionat a les necessitats de l'urbanització sense ostentació. S'han escollit els materials amb una relació qualitat-preu més adient per garantir la seva funcionalitat sense extres.