Robatori al Club Tennis d'Aro

El Club Tennis d'Aro va patir la matinada de dilluns a dimarts un robatori.  Gràcies a les càmeres de seguretat s'ha pogut saber que han estat 4 homes que pels volts de les 3 i 20 de la matinada han entrat al Tennis i s'han dirigit directament a la botiga. Abans d'entrar-hi han voltat per veure quina era la millor opció i finalment han acabat forçant la porta principal de l'establiment.

A dins han robat una vintena de parells de bambes de tennis i pàdel, roba esportiva i material com raquetes i accessoris per aquest esport. També han agafat, i és el que més ha extranyat al Club, un disc dur extern amb informació del club i de l'escola de tennis de molts anys enrere i és el que més ha molestat al Club que ha perdut un gruix important d'informació.

Se sospita que coneixien les instal·lacions

Des del Tennis d'Aro pensen que podria ser que les persones que han fet el robatori coneguessin bé les instal·lacions ja que han sabut on era la botiga i s'hi han dirigit directament i també els ha extranyat el fet que no hagin robat cap ordinador, sinó només una memòria externa, a banda de tot el material esportiu.

Encara no se sap quina és la quanitat en diners que suma a tot el que els lladres s'han emportat però els Mossos d'Esquadra ja han estat aquest matí al Club revisant tot el que han tocat els lladres i han fet les proves d'empremtes per conèixer els autors dels fets que també hi ajudaran les càmeres de seguretat.