Jornada d'escoletes de futbol per fomentar el companyerisme

Encara són molt petits però qui sap si podrien ser els futurs cracs del futbol nascuts i formats al Baix Empordà. En qualsevol cas, aquest no és un aspecte que preocupi gens ni mica en el marc de les jornades comarcals d'escoletes de futbol
 
This text will be replaced
Intervé: Josep Antoni Lluís Rodríguez, Coordinador Futbol 7 de l'Aro CE 
 
Des de ja fa algunes setmanes catorze conjunts diferents de la comarca integrats per petits futbolistes d'entre tres i sis anys es troben els matins de dissabte en pavellons de diverses poblacions per posar en pràctica els primers coneixements de futbol adquirits per mitjà de partits d'una hora, però sobretot per treballar la cohesió i el companyerisme. En aquesta ocasió, i ja en van tres de consecutives, l'amfitrió va ser el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. 
 
Encara que aquests partits d'escoleta es duen a terme sobre el parquet amb equips de tres jugadors i un porter, els nens ja es preparen pel salt al futbol convencional i quan passin d'aquesta categoria i siguin prebenjamins seguiran competint dins del marc del Consell Esportiu del Baix Empordà, però ja ho faran trepitjant la gespa.