Sopar de colles de Carnaval a Platja d'Aro

Tret de sortida oficial al Carnaval 2017 a Castell-Platja d'Aro. La que és ni més ni menys que la 40a edició d'aquesta festivitat que porta bogeria i diversió al municipi platjarenc va veure's inaugurada aquest dissabte a la nit al Palau d'Esports i Congressos amb el ja tradicional sopar de colles.
This text will be replaced
Intervé: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro
 
La cita, multitudinària i mancada de cap tipus de caràcter competitiu, va aplegar els membres de les 13 colles locals a taula, algunes de molt veteranes i altres de més joves, unes molt nombroses i altres més petites, i en total es van reunir més de 500 persones àvides de posar començament a una de les setmanes més esperades. A la seva manera tothom aprofitava per fer-se la celebració una mica particular abans de posar-se de ple amb el Carnaval. 
 
Havent sopat tocava el torn de les presentacions de les colles. Abans, però, es va fer una crida a tots els Carnestoltes possibles d'edicions anteriors per homenatjar-los. Va tenir un paper destacat Francesc Boix, que va regnar el 1984 i ara té 91 anys. Boix va fer de portaveu dels seus companys de càrrec i es va guanyar una gran ovació quan va llegir un poema dedicat al Carnaval escrit per una castellarenca.
 
Llavors sí que van començar les presentacions, un moment molt esperat en el que cada colla es presenta a si mateixa a través de diverses coreografies. 
 
El format de les presentacions era bastant obert i hi havia colles que van optar per altres tipus d'exhibicions, des de música cantada en directe fins a projeccions de vídeos.
 
Amb les colles ja mentalitzades de ple i amb el xip del Carnaval activat, la 40 edició d'aquesta celebració a Platja d'Aro va arrencar un dia abans que els Carnestoltes fessin el canvi d'atributs. Després de que els "A tu què t'importa" regnessin el 2016 ara serà el torn dels "Descarrilats", que presenten el Rei Ocellot que mana quan pot i la Iaia Reina de la Canalla.