El PFI insta a les empreses de la Vall d'Aro perquè acullin alumnes en pràctiques

Aquests joves són alumnes d'un dels Programes de Formació i Inserció de Guíxols-Vall d'Aro, un programa que ofereix cursos als joves d'entre 16 i 21 anys que no han assolit l'ESO i que busquen una alternativa que els doni una oportunitat laboral. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Joan Ciurana, coordinador PFI Guíxols-Vall d'Aro Aquest curs concretament, està dirigit a les vendes l'oficina i l'atenció al públic, un mòdul que inclou una formació general i una d'especifica dirigida en el món del comerç. Com a part d'aquest programa, ara els toca fer les pràctiques però necessiten que diverses empreses de Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Sant Cristina d'Aro estiguin disposats a acollir-los.
 
Són pràctiques no remunerades i que tenen una extensió de 180 hores, amb un màxim de 3,5 hores diàries i de 16 hores setmanals. Ara, els tres municipis fan una crida perquè empreses d'aquest sector ofereixin vacants.
 
Aquestes pràctiques en centres de treball completarien la formació professional de 1.000 hores. Un aprenentatge imprescindible que els ajudarà a accedir al mercat de treball amb majors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora.