Carles Montllor i Cristina Wuergler guanyen la V Marató de les Vies Verdes

Carles Montllor es va proclamar vencedor de la V Marató de les Vies Verdes amb un temps de 02:41:26. En categoria femenina, la guanyadora va ser Cristina Wuergler, amb 03:31:48.
 
This text will be replaced
Intervé: David Sánchez, Voluntari V Marató de les Vies Verdes
 
La prova, que es va disputar enguany entre els municipis de Girona i Castell - Platja d'Aro, va comptar amb més de 1.500 corredors inscrits i oferia la possibilitat de competir en tres disciplines més, a part dels 42 km, totes amb arribada al palau d'Esports i Congressos Platja d'Aro: els 30 km, amb sortida de Cassà de la Selva; la mitja marató, des de Llagostera; i els 10 km, prova que començava a Santa Cristina d'Aro. 
 
Els vencedors en aquestes tres distàncies més curtes van ser, respectivament, Jordi Rabionet, Aziz Chibani  i Romà Ribas. En dones, les primeres classificades van ser Clàudia Capdevila, Judit Pujol i Alba Batlle. 
 
Més enllà de la competició, des de l'organització hi ha una intenció manifesta d'atreure a turistes i famílies a conèixer millor les Vies Verdes.
 
La prova celebrada aquest diumenge entre les comarques del Gironès i el Baix Empordà era la segona d'un circuit d'un total de sis maratons disputades en vies verdes al llarg de l'estat espanyol. La primera va realitzar-se a Madrid, mentre que les properes es duran a terme a Ojos Negros, Mallorca, Plazaola i Tarragona.