Els Descarrilats prenen el control de Platja d'Aro

Per Carnaval és impossible tancar la porta a la gresca a l'Ajuntament. Com cada any els polítics no han pogut evitar que el Rei i la reina dels pocasoltes hagin assaltat el consistori per proclamar el seu efímer però intens regnat.

This text will be replaced

Intervenen: Joan Giraut, Alcalde de Castell-Platja d'Aro; Reina Iaia de la Canalla; Príncep Tocat de l'Ala; Princesa que Vola i Balla

El seguici de la Colla Descarrilats ha irromput a la casa de la vila per llegir el seu pregó de festes, que a mode de consignes, anima tots els vilatants a deixar-se anar, encara que sigui per pocs dies.

4 Monarques

La monarquia dels descarrilats té quatre personatges rellevants. El Príncep Tocat de l'Ala, la Princesa Que Vola i Balla, la Iaia Reina de la Canalla i un Rei que s'assembla a l'Alcalde, el Rei Ocellot que Mana quan pot, com el batlle, ha fet broma Joan Giraut.

Els Descarrilats volen un carnaval obert a tothom i per això els monarques venen acompanyats pels Prínceps. Així representen una gresca apta per a grans i joves. La colla no és el primer cop que tenen la responsabilitat de ser Carnestoltes, fa 9 anys ja ho van ser i enguany, amb el mateix segell, prometen més i millor.

Arrossada per a 700 persones

Acabat el pregó carnavalesc les colles s'han aplegat al Pavelló per gaudir de la tradicional arrossada. Una enorme paella per a 700 persones cuinada pels alumnes del PFI-PTT Guíxols Vall d'Aro, coordinats pel Restaurant La Riera. Aquestes estudiants ja van preparar el sopar de colles i també faran la fideuada de Castell d'Aro.