Aturades les obres d'una finca a Sa Conca per incomplir la normativa

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha aturat les obres que s'estaven realitzant en un talús d'una finca adjacent a l'aparcament de la platja de Sa Conca per sortir de la legalitat. 
This text will be replaced
 
El grup ecologista Natura Sterna va ser qui va avisar que els treballs de perforació podrien estar sobrepassant els límits permesos ja que afectarien una zona verda pública. Una sospita que en confirmar-se ha portat l'àrea d'urbanisme de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha ordenar l'aturada immediata dels treballs perquè no s'ajusten a la llicència urbanística concedida el 10 de setembre de 2015. El projecte preveia la construcció d'un ascensor dins d'una finca que l'enllacés amb el subsòl i un accés a l'exterior. Uns elements que havien de desenvolupar-se exclusivament en l'àmbit de la finca privada però s'han extralimitat. 
 
És per això que s'ha decretat que les obres fetes fins ara són il·legalitzables i que l'empresa haurà de restaurar per tant els danys causats i assumir una possible sansió econòmica si així és dictamina jurídicament.
 
L'empresa promotora de l'obra, Galileu 136 S.L, és propietat del popular ex jugador del Barça Xavi Hernández, qui també és amo de la finca.