Mobile World Congress premia l'escola Els Estanys pel seu projecte de robòtica educativa

Aquest dimecres l'escola Els Estanys de Platja d'Aro ha rebut un 2n premi a la Mobile Learning Awards pel seu projecte de Robòtica Educatiu. Un dels premis en la modalitat d'Escoles innovadores en l'aplicació de tecnologies digitals de la Mobile World Congress.
This text will be replaced
Intervé: Lluís Planas, mestre de robòtica i Neus Costa, directora Escola dels Estanys
 
L'escola entén que l'habilitat de programar esdevé actualment una part essencial per resoldre problemes, dissenyar projectes i comunicar idees. I és per això, el centre va decidir integrar aquesta matèria en les assignatures de matemàtiques, medi i llengua i en les àrees de coneixement tecnològic d'informàtica, mecànica i electrònica. 
 
De fet, l'experiència d'introduir la robòtica dins de les aules, ha donat resultats en l'aprenentatge dels alumnes. Segons expliquen, hi hagut una notable millora en els resultats de les competències bàsiques de 6è de Primària tant en llengua catalana com amb matemàtiques.
 
A més del propi guardó pel segon premi, l'escola podrà assistir a un congrés de desenvolupament educatiu a Brussel·les amb totes les despeses pagades. Aquest premis són una iniciativa de la Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.