Els veïns de Castell-Platja d'Aro podran opinar sobre els equipaments municipals

Quines són les mancances dels equipaments municipals? S'adeqüen a les necessitats que tenim els usuaris? Aquestes són algunes de les preguntes que buscaran resposta en el taller de participació ciutadana que es farà a finals de mes en el marc de la redacció del Pla Director d'Equipaments Municipals. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Mònica Ríos, regidora de dinamització comunitària de Castell-Platja d'Aro Castell-Platja d'Aro fa una crida a la ciutadania a inscriure's en aquest taller d'ón pretenen que surti la diagnosi de quina és la realitat de les diferents instal·lacions municipals.
 
Fa un any que l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro va engegar aquest pla amb el que es vol assolir dos objectius. Per una banda detectar les necessitats dels equipaments públics i determinar quines són les línies d'actuació futures a 20 anys vista.
 
Després de realitzar l'inventari de tots els equipaments de la mà dels seus responsables, la primera fase del pla també inclou aquest procñes de partipació ciutadana amb el que es pretén que hi hagi una bona representativitat de la població.
 
També es té previst portar a terme un taller amb els representants polítics que acabarà de configurar aquesta primera fase de redacció del pla que culminarà amb el document de futur. 
 
Fins el proper dilluns els ciutadans es poden inscriure per participar en el taller que es celebrarà el 27 de març a dos quarts de set de la tarda al centre cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro. La redacció del Pla d'Equipaments Municipals s'està elaborant amb el suport de l'empresa externa Neopolis.