L'Eternal Running busca superar els 3.000 inscrits de l'any passat

Platja d'Aro acollirà el 9 d'abril la primera prova del circuit català de l'Eternal Running, la cursa mundial d'obstacles que repeteix per segon cop a la població baixempordanesa, amb qui ha signat un conveni.  
This text will be replaced
Intervé: Rubén López, organització
 
En aquest asegona edició s'hauran de superar un total de 80 obstacles en un recorregut de 10 quilòmetres, 10 elements dels quals seran una novetat. La cursa es basa en proves poc convencionals com córrer pel fang o saltar inflables que posen a prova les habilitats i el sentit de l'humor dels participants, que poden fer el circuït disfressats i optar a premi. El marge per acabar la cursa i coronar-se invencible és de 3 hores. 
 
L'Eternal Running és una cursa que computa en el ranking mundial però que buscar ser alhora una festa de l'esport per qualsevol persona que vulgui passar una bona estona fent activitat física.  
 
Des de l'organització enguany busquen superar els 3.000 participants de l'edició passada, i es marquen l'objectiu d'apropar-se als 3.500 inscrits. Poden participar-hi els majors de 15 anys fent la seva inscripció al web de l'esdeveniment.