Costes invertirà 200.000 euros en consolidar el tram de camí de ronda de Treumal de Platja d'Aro

Costes de l'Estat invertirà 200.000 euros en consolidar el tram de camí de ronda de Treumal que va patir esllevissades el 2010. D'aquesta forma, i malgrat que encara no ha posat data a l'inici de les obres, Costes compleix finalment amb la seva promesa d'invertir en aquest indret que va estar tancat al pas fins l'any passat.
This text will be replaced
Intervé: Josep Maria Solé, regidor d'urbanisme
 
El projecte compta amb el vistiplau de l'ajuntament de Castell-Platja d 'Aro després de les discrepàncies de la primavera del 2015, en què sense previ avís Costes va instal·lar una passera metàl·lica a l'indret de gran impacte ambiental que va ser ràpidament rebutjada pel consistori i els ciutadans. Des de llavors es va agafar el compromís de refer el projecte, que finalment ha vist la llum. 
 
Des de l'ajuntament esperen que les obres es puguin iniciar el més aviat possible. 
 
Va ser l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro en col·laboració amb els veïns qui va obrir aquest tram de camí de ronda, situat entre la Cala del Pi i la Cala dels Canyers per fer-lo practicable després de 6 anys, ja que a banda de l'impacte estètic el tram era perillós perquè molts usuaris intentaven voltejar el tram afectat per traçats alternatius i insegurs.