Pas endavant per allargar el passeig de Platja d'Aro i fer-hi la passera

Costes de l'Estat s'obre a desenvolupar la connexió entre el passeig marítim de Platja d'Aro i la zona del Port d'Aro. Així ho van confirmar al govern municipal a la darrera reunió mantinguda a Madrid. Es tracta d'un projecte històric i llargament esperat que contempla l'allargament del passeig fins la zona portuària i la construcció d'una passera.
This text will be replaced
Intervé: Josep Maria Solé, regidor d'urbanisme
 
Des de Costes s'han compromès a fer una proposta de conveni per iniciar els treballs, que serien cofinançats. De fet, l'any 2014 l'ajuntament platjarenc ja va signar un acord amb els promotors del Pla Parcial de Port d'Aro perquè financessin en 1 milió i mig d'euros la passera del passeig a canvi de no construir-ne una segona per via interurbana.
 
L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro  ha mantingut una segona reunió amb els tècnics de costes a Girona per establir les condicions del nou projecte, on s'ha encarregat als serveis tècnics municipals definir-ne les línies principals. 
 
El regidor d'urbanisme, Josep Maria Solé, va avançar aquesta qüestió al plenari municipal del mes de març d'aquest dimecres, on es van aprovar dues mocions impulsades per Esquerra Republicana. L'una per l'acollida immediata de persones refugiades i l'altra per adherir l'ajuntament al pacte nacional pel referèndum.