Els ciutadans posen a debat els equipaments municipals

La redacció del nou pla d'equipaments de Castell-Platja d'Aro segueix endavant, ara amb la implicació de la ciutadania. Després de la valoració sobre com estan les intal·lacions municipals per part dels diferents tècnics de l'Ajuntament, ara s'ha volgut donar veu als ciutadans com a usuaris dels diversos equipaments que té la població. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Mònica Ríos, regidora de dinamització comunitària Una vintena de persones es van inscriure en aquest taller que en petits grups pretenia crear debat i alhora respondre a quina és la funcionalitat i l'utilitat de cadascun dels equipaments dels que disposa el municipi. 
 
Després de realitzar l'inventari de tots els equipaments de la mà dels seus responsables, la primera fase del pla també inclou aquest procés de partipació ciutadana amb el que es pretén que hi hagi una bona representativitat de la població. 
 
També es té previst portar a terme un taller amb els representants polítics que acabarà de configurar aquesta primera fase de redacció del pla que culminarà amb el document de futur. Fa un any que l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro va engegar aquest pla amb el que es vol assolir dos objectius. Per una banda detectar les necessitats dels equipaments públics i determinar quines són les línies d'actuació futures a 20 anys vista.