Calçotada de germanor entre els estudiants de l'Aula d'Adults de Castell - Platja d'Aro

La millor manera d'entrar en una nova cultura moltes vegades és a través del menjar. Així és com s'ha volgut mostrar Catalunya als alumnes de l'Aula Municipal d'Adults de Castell - Platja d'Aro: amb una calçotada
This text will be replaced
Intervé: Mónica Ríos, regidora de Participació Ciutadana de Castell - Platja d'Aro
 
Els estudiants de l'Aula d'Adults, així com tots aquells que participen del Centre Cívic Vicenç Bou, han estat convidats un any més per la mateixa institució a un dinar de germanor entre tots aquells que comparteixen unes instal·lacions cada dia però que no gaudeixen de l'oportunitat de conèixer-se entre si. 
 
Dins el marc del projecte de coneixement de l'entorn i de la festa de les cultures inaugurada l'any passat, tots aquells qui ho han desitjat han visitat al matí els horts ecològics i han finalitzat la jornada amb una calçotada. Si l'any passat es va demanar als participants que portessin plats propis de les seves cultures, aquest any ha estat la gastronomia catalana la que s'ha descobert als nouvinguts.
 
L'Aula d'Adults compta cada curs amb més de 200 alumnes i ofereix cursos no reglats de formació bàsica i instrumental, de llengua oral i formació continuada. Pel que fa a la formació reglada  hi ha cursos d'espanyol com a llengua estrangera i el Programa d'Acollida i Coneixement de l'Entorn.