El CN Port d'Aro aconsegueix el 50% de la UTE

El Club Nàutic Port d'Aro ha aconseguit el 50% de participació dins de la Unió Temporal d'Empreses que gestiona la concessió del port per 25 anys. L'altre soci és la promotora Sierra de Mías que perd el 10% de la concessió que recau ara a favor dels socis amb una representació equitativa entre ambdues parts.
This text will be replaced
 
INTERVÉ: Vicenç Arqués, president del CN Port d'Aro
 
Les negociacions que van arrencar ja fa més d'un any després que la nova junta directiva guanyés les eleccions al club han acabat a bon port pels platjarencs que van manifestar notòriament les seves desevinences amb els acords arribats entre l'antiga junta directiva i la promotora Sierra de Mías. En aquests últims mesos han treballat per guanyar més representació dins la UTE i per exposar quin és el projecte de futur que volen pel Port d'Aro. Entre les batalles que han hagut de lluitar hi ha la de mantenir els amarradors de les eslores petites dels socis.
 
 
La Generalitat ja té un nou estudi d'impacte ambiental per valorar la nova bocana del port que projecten dins la renovació integral de l'equipament nàutic. A l'espera que la Generalitat doni resposta saben que té un menor impacte ambiental que l'anterior projecte i que respondria a les necessitats de futur del port d'aro.
 
Els nous gestors del port descarten també  la il·luminació de punta Pinell. Aposten per fer un club sostenible a nivell social, econòmicament i esportivament.