200 jugadores del Costa Brava Girona Basket passen per Castell-Platja d'Aro

El municipi de Castell-Platja d'Aro ha estat una de les poblacions que ha servit de seu d'una nova edició del Costa Brava Girona Basket, el multitudinari torneig de bàsquet formatiu que se celebra a municipis del Baix Empordà i el Gironès durant la Setmana Santa.
 
This text will be replaced
Intervé: Yeray González, Organització
 
En aquest cas Castell-Platja d'Aro ha acollit dues de les categories femenines, la Cadet, disputada a Platja d'Aro, i la Infantil, a Castell d'Aro. 20 equips i gairebé 200 jugadores han conviscut juntes durant tres dies i això ha servit per estrènyer lligams i fer del Costa Brava Girona Basket una festa de l'esport i el companyerisme. 
 
La categoria cadet se l'han emportada les noies del San Ignacio de Pampona després de vèncer a la final per 39-38 al Sant Lluís de Menorca. Pel que fa a les infantils la final ha enfrontat Sa Real Eivissa i Boscos Menorca. La presència d'equips balears ha tingut molt pes, així com d'altres punts de l'estat espanyol. També hi ha haguts clubs de renom europeus o de països més llunyans com el Líban. Per amenitzar la competició també s'han celebrat altres esdeveniments, com el concurs de triples. 
 
Aquesta edició del Costa Brava Girona Basket ha comptat amb 78 equips i ha potenciat la participació en les categories femenines. A part del Baix Empordà també hi havia seus gironines a Vilablareix, Salt, Bescanó, Quart i Girona.