Arrenca la segona edició del Xics Gastronòmic

Nens, gastronomia i producte local i de qualitat. Tots aquests elements han confluït des de primera hora aquest dissabte a Castell-Platja d'Aro per donar pas a la 2a edició de Xics Gastronòmic, la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró
 
This text will be replaced
Intervé: Maurici Jiménez, Regidor de promoció Econòmica de Castell-Platja d'Aro
 
El matí ha començat amb diverses activitats a la Plaça Major de Platja d'Aro. Un mercat de productes locals ha acompanyat tallers per als infants, com per exemple un d'empeltar vinya i dos programes de Catalunya Ràdio realitzats des de la mateixa Plaça i relacionats amb el Xics Gastronòmic han distret als assistents. 
 
La inauguració pròpiament dita d'aquestes dues setmanes de gastronomia infantil ha anat a càrrec del Dr. Carlos González que ha ofert una xerrada sobre cirança, alimentació i salut infantil. El Dr. González és un pediatre reconegut internacionalment que ha escrit vuit llibres que s'han traduït a una dotzena de llengües. Entre ells destaca "Mi niño no me come".
 
Fins el 4 de juny el segon Xics Gastronòmic omplirà Castell-Platja d'Aro d'activitats, actuacions i tallers i destaca el fet que es promou l'alimentació equilibrada i pensada per la mainada no només a les llars sinó també als restaurants. És per això que 26 establiments locals s'han sumat a la iniciativa i durant aquests dies oferiran menús nutritivament compensats destinats als més petits.