Platja d'Aro celebra la Diada del Joc i la Família

La plaça del Mil·lenari de Platja d'Aro es va omplir de bon ambient aquest dissabte gràcies a la Diada del joc i la família que enguany quedava englobada dins el programa del Xics Gastronòmic
This text will be replaced
Intervé: Antoni Botellé, Regidor d'Infància i Joventut de Castell - Platja d'Aro
 
La diada del joc consiteix en una jornada on els nens de 3 a 14 anys són els protagonistes i tenen una gran oferta d'activitats per a tots els gustos per disfrutar durant una bona estona. Jocs de taula, inflables, tallers de pintura o manualitats, circ, jocs de precisió i concursos han estat algunes de les activitats que Platja d'Aro ha ofert enguany.
 
El joc és quelcom molt important pel desenvolupament dels nens i, per això, des de l'àrea d'infància de Castell-Platja d'Aro organitzen des de ja fa uns anys aquesta diada perquè els nens i les seves famílies gaudeixin d'un dia diferent fent activitats tots junts.
 
Degut a la relació d'aquesta jornada amb la segona Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró va tenir forta presència el Taller de Fruites i Verdures que la botiga local Verd&Fruit va oferir amb la intenció de gaudir plantant, cuinant i reciclant.