L'SP3 tanca el Congrés Internacional de Turisme Actiu per a Tothom

El grup musical SP3 tocava aquest diumenge a la tarda a Platja d'Aro en motiu del Congrés Internacional de Turisme Actiu.
This text will be replaced
INTERVÉ: Joana, SP3 / Sívia Vilacoba, presidenta Cat for All
 
Els ballarins i cantants van encomanar les ganes de passar-ho bé a pares i nens que portaven ben apresos de casa els temes més populars de la programació infantil del Club Súper 3. També les coreografies més populars com la de Connectem, Arkandú o Kuku Mamba van ballar-se a Platja d'Aro convidant també als petits que miraven fascinats el show a pujar damunt l'escenari a ballar i cantar.
 
 
L'SP3 està format per 4 cantants i 6 ballarins que interpreten els hits que van marcant la història del Club Súper 3. A la plaça del Mil·lenari van oferir l'espectacle 'Sempre a punt', un show dinàmic i enèrgic carregat de cançons que més o menys tothom acabava taral·larejant.
 
El concert dels SP3 va culminar una tarda artística que van arrencar aquests ballarins de la Garrotxa. Emmarcat també en el Congrés de Turisme Actiu per a Tothom es va oferir aquest espectacle on ballarins amb diferents necessitats i capacitats van sorprendre el públic.
 
Sant Feliu, Calonge, Palamós i Platja d'Aro han acollit un congrés per posar l'accént en la  inclusió i veure com enfocar el turisme accessible i per a tothom.