Taiwan i Japó dominen el Campionat Internacional de Tennis Taula de Platja d'Aro

Taiwan i Japó van ser les grans vencedores del Torneig Internacional Juvenil de Tennis Taula de Platja d'Aro. Feng Yi-Hsin i Yumeno Soma van alçar els títols de campió femení i masculí en una competició que va tenir 235 esportistes de 35 països d'arreu del món. 
This text will be replaced
 
Intervé: Álvaro Díaz, Responsable Comunicació Federació Espanyola de Tennis Taula
 
Feng Yi Hsin va derrotar la russa  Maksim Grebnev en un partit molt disputat. La subcampiona va començar guanyant el primer joc 11-7 però la tawianesa li va donar  la volta amb un 11-3 al segon joc. El tercer joc va ser de nou per la russa pel mateix resultat i no va ser fins al quart i cinquè joc que la xinesa va imposar la seva força amb 11-4 i 11-5.
 
En categoria masculina el japonès Yumeno Soma va ser més expeditiu guanyant per tres jocs 11-8, 11-8 i 11-9. De fet, el guanyador ha fet una impressionant torneig perdent només un joc en tota la competició.  La Federació Espanyola va estar representada per 46 jugadors i jugadores arribant a la fase final. 
 
Des de la Federació Espanyola de Tennis Taula, organitzadora del torneig, es van mostrar molt satisfets amb el nivell de la competició, a la que s'accedeix per puntuació en el rànquing internacional de l'esport. Tabmé perquè les instal·lacions platjarenques els donen tot el que necessiten.
 
La d'enguany ha estat la 40ena edició d'aquest torneig internacional de Tennis Taula.