Estereofònics segueix creixent com a festival de festivals a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

78 concerts en 140 dies que arrenquen aquest dissabte i que finalitzaran el 14 d'octubre. Aquest és el calendari del festival de festivals de Platja d'Aro que segueix creixent en actuacions.
This text will be replaced
INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro
 
Estereofònics s'ha convertit en 3 anys en el gran paraigua que acull durant gairebé 5 mesos els diferents festivals, actuacions i espectacles musicals a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. La diversitat de la programació musical del municipi és tan àmplia que calia un nexe entre ells. 
 
Aquest dimarts s'ha presentat la programació de l'Estereofònics i aquest dissabte es presentarà al gran públic amb un tastet d'actuacions gratuïtes i a l'aire lliure.
 
Dels més destacats de la programació hi ha dins del festival infantil Xalar ol'Orquestra Fireluche i Damaris Gelabert; el festival Nits de Jazz de Platja d'Aro que cumpleix 25 anys porta a Stefano Palatchi in Swing; el Festival Internacional de Música de S'Agaró especialitzat en música de cambra comptarà amb la Händel Festival Orchestra i Anna Miernik, el festival de Rock'nRoll Desemboca ha programat King Salami & The Cumberland 3 i el de música surf Festisurf tindrà a The Phantom Surfers. També hi ha actuacions del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, la 35a cantada d'havaneres a Cavall Bernat i les festes majors. La de Platja d'Aro tindrà a Manel Fuentes & The Spring's Team i la de Castell d'Aro Miquel del Roig.
 
Com a novetat aquest any s'ha programat un cicle de conferències amb concert de petit format que durant el mes de juny tractarà de manera temàtica diferents gèneres musicals presents a Estereofònics.
 
Qui ha amenitzat la presentació ha estat ella, Anna Luna, que actuarà amb el seu quintet al Festival Nits de Jazz de Platja d'Aro repassant els seus 20 anys de trajectòria musical.