Tallers infantils per aprendre a cuinar i menjar bé dins el Xics Gastronòmic

Els nens poden divertir-se cuinant de forma sana i menjant després el que han preparat. Una de les iniciatives d'enguany del Xics Gastronòmic, la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell - Platja d'Aro i S'Agaró, consisteix en impartir tallers de cuina per als més petits en alguns dels restaurants locals, en els que s'ensenyen receptes nutritives a base de productes naturals.
 
This text will be replaced
Intervé: Sílvia Velasco, Restaurant "El Racó de l'Epi"
 
Aquest dimarts va ser el torn d'El Racó de l'Epi, un establiment que destaca pels seus postres i pastissos casolans. Els dolços fets a casa, si eviten els colorants i conservants, també poden ser un bon berenar. És per això que a El Racó de l'Epi van optar per un taller de galetes de mantega. 
 
Al final d'aquesta setmana els restaurants La Calma i Sa Cova també hauran impartit els seus cursos de cuina per a xics. Tots ells, a més, formen part dels 26 locals que durant dues setmanes ofereixen elaborats menús infantils que s'allunyen de la fórmula clàssica macarrons més gelat de postres. 
 
A través de tot tipus d'activitats, tallers i espectacles durant dues setmanes el Xics Gastronòmic pretén destacar la importància de la bona alimentació en relació amb la salut dels infants i posar en valor el producte de qualitat.