Inaugurada l'escola La Sínia de Sant Antoni

La Consellera d'Ensenyament Meritxell Ruiz ha inaugurat aquest dimecres l'escola La Sínia que treballa des d'aquest curs en aquest nou edifici.
La consellera i l'alcalde han descobert la placa commemorativa i després han fet un recorregut per l'escola per ensenyar les noves instal·lacions a la consellera.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament
 
Meritxell Ruiz ha pogut entrar a les aules on els alumnes estaven acabant ja les classes de la tarda. Ha aprofitat per interactuar amb ells acompanyant-los al joc, preguntant-los pels dibuixos que estaven fent o als més grans demanant-los que els expliqués part de la classe que estaven fent en aquells moments.
 
La consellera s'ha mostrat molt propera amb alumnes i professors de la Sínia que després de 10 anys amb mòduls el setembre passat va poder traslladar-se a la nova escola. La consellera ha remarcat que els edificis han d'estar al servei de l'educació.
 
La directora de l'escola La Sínia Glòria Esteve ha guiat a la consellera per les diferents estances del centre educatiu i ha destacat que la nova escola els ha portat canvis en la manera de treballar i relacionar-se però han sabut mantenir l'essència d¡escola propera i amable que treballa per educar ciutadans i cohesionar el poble.
 
L'alcalde ha volgut recordar que feia 39 anys des de la darrera inauguració d'una escola al municipi, va ser la Pere Rosselló. 
 
L'acte ha acabat amb una interpretació de cant per part dels alumnes de 5è del tema Hallelujah de Leonard Cohen.
 
La Sínia és una escola d'una línia dissenyada per a futures ampliacions, actualment acull 197 alumnes. La construcció ha costat més de 3 milions i mig d'euros.