Platja d'Aro serà l'escenari de Miss World Spain 2017

Platja d'Aro acollirà el certamen Miss World Spain 2017 que se celebrarà el proper mes de setembre. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha signat un conveni de col·laboració amb l'organització de Miss World Spain per acollir aquest esdeveniment de bellesa.
This text will be replaced
INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro
 
La gran gala serà el 16 de setembre al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro i serà en aquell moment quan alguna de les 52 candidates a convertir-se en Miss Espanya serà coronada per l'actual Miss World Spain, l'aragonesa Raquel Tejedor.
 
Just fa un any de la celebració també a Platja d'Arodel certàmen Mister Intenracional Espanya 2016. Era la primera vegada que s'arribava a un acord entre els organitzadors d'aquests certamens de bellesa i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. El director, Cres del Olmo, va quedar-ne tan content que ha decidit apostar fort per Platja d'Aro i portar-hi la gala de Miss World Spain. Per Platja d'Aro és una nova oportunitat per promocionar el municipi arreu de l'estat espanyol i més enllà dels centenars de persones que mou l'esdeveniment durant els dies previs a la gala i aquell mateix cap de setmana el que més importa al govern municipal és la repercussió mediàtica que té i que s'associa indiscutiblament amb el municipi on se celebra.
 
Després de la diada de Catalunya durant una setmana les candidates de les 52 províncies espanyoles seran a Castell-Platja d'Aro participant al concurs de bellesa més important de l'Estat. Gaudiran de la Costa Brava i dels diferents racons de l'Empordà i seran fotografiades en aquests escenaris, fet que promociona el territori.
 
Qui en surti guanyadora participarà a Miss World per tal de convertir-se en la més guapa del món, actualment qui en té el títol és la caribenya Stephany del Valle.